آیبز چطور پاستا چیکن فاهیتا درست کنیم؟ - آی بز

در این دستور پخت، طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک پاستای خامه‌ای خوشمزه با طعم فاهیتای مرغ مکزیکی. فاهیتای مرغ یک غذای مکزیکی است که می‌توانید آن را به شکل خوراک و ساندویچ یا مانند چیزی که ما در این دستور پخت آموزش می‌دهیم، به عنوان مزه همراه با پاستا میل کنید.
فاهیتا بخش مهمی از آشپزی مکزیک است و با برش‌هایی از انواع گوشت گریل شده و سبزیجات تهیه می‌شود. در مکزیک معمولا فاهیتا را داخل نان تورتیلا یا به تنهایی مصرف می‌کنند، اما این غذای خوشمزه و پرطرفدار راه خود را به غذاهای دیگر مانند پاستا هم پیدا کرده است.
فلفل و ادویه‌ای که در پخت فاهیتای مرغ مکزیکی به کار می‌رود، طعم تند و لذیذی به این پاستا می‌دهد. اگر از طرفداران پاستا باشید حتما عاشق این مزه‌ی جدید خواهید شد. پس پیشنهاد می‌کنیم اگر تا حالا پاستا را با مزه‌ی فاهیتای مرغ نخورده‌اید، حتما بک بار با دستور پخت ما پاستا چیکن فاهیتا را بپزید و امتحان کنید.
اگر از این دستور پخت خوشتان آمد فراموش نکنید به آرشیو مطالب آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید و از دستور پخت انواع غذاها، دسرها و شیرینی‌های ایرانی و فرنگی لذت ببرید.

مواد لازم برای پاستا چیکن فاهیتا (برای ۵ نفر)

سینه مرغ: ۲ عدد
پاستا پنه: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
شیر: ۱٫۵ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
پودر پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر دیپ چدار: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر پاپریکا دودی: نصف قاشق چای‌خوری از هر کدام
فلفل قرمز: به میزان مورد علاقه

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا

۱.ابتدا سینه‌ی مرغ خرد شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا در ۲۰ گرم کره تفت دهید. بعد از این که مرغ پخت آن را از تابه خارج کنید.

۲.پیاز خلالی شده را با مابقی کره و کمی روغن در همان تابه تفت دهید.

۳.زمانی که پیاز کمی تفت خورد و سبک شد، فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی شده را به تابه اضافه کنید. برای بیشتر شدن عطر غذا می‌توانید از فلفل دلمه‌ای سبز هم استفاده کنید.

۴.سپس سیر له شده و ادویه‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

۵.پس از ادویه‌ها شیر را اضافه کنید و در تابه را برای مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا فلفل و پیاز کمی پخته شوند. سپس پنیر دیپ چدار، پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را اضافه کنید.

۶.وقتی که سس غلظت پیدا کرد، خامه‌ای را که هم دمای محیط شده است به آن اضافه کنید.

۷.در آخر نمک سس را تنظیم، پاستای آبکش شده، مرغ سرخ شده و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

۸.اگر پاستا بیش از حد غلیظ بود می‌توانید با اضافه کردن کمی شیر به نتیجه‌ی دلخواه برسید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 421 views بار دسته بندی : سلامت و زیبایی تاريخ : 7 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها