آیبز چطور پاستا میگو و اسفناج درست کنیم؟ - آی بز

در دستور پخت این دفعه‌ی دیجی‌کالا مگ، طرز تهیه پاستا با میگو و اسفناج را آموزش می‌دهیم؛ یک پاستای متفاوت و خوشمزه که تنها در یک ساعت آماده می‌شود.
پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیا است اما به تمام نقاط دنیا رسیده و بخشی از رژیم غذایی اکثر فرهنگ‌ها شده. در آشپزی با پاستا دست شما باز است؛ می‌توانید پاستا را با هر سسی که دوست دارید سرو کنید. بالغ بر صدها سس پاستا وجود دارد که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به سس آلفردو، بلونز، پستو و کاربنارا اشاره کرد. اگر به سس آلفردو علاقه دارید فراموش نکنید ما پیش از این طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ را هم آموزش داده بودیم.
در این بین اما برخی پاستاها هستند که شاید اسم آن‌ها را کمتر شنیده باشید، اما آنقدر خوش‌طعم و جذاب هستند که با یک بار امتحان کردن عاشق آن‌ها خواهید شد. یکی از آن‌ها پاستا با میگو و اسفناج است. در این غذا میگو با سس قارچ و خامه کاملا طعم‌دار و به دلیل بافت لطیفی که دارد به مکملی خوب برای پاستا تبدیل می‌شود.
شاید جزو آن دسته از افراد باشید که به خاطر بوی میگو به خوردن آن علاقه ندارند، اما به شما قول می‌دهیم با استفاده از این دستور پخت نه تنها دیگر هیچ بوی ناخوشایندی از میگو حس نخواهید کرد، بلکه از طعم و بافت فوق‌العاده‌ی آن بسیار لذت خواهید برد.
اگر از دستور پخت پاستا با میگو و اسفناج خوشتان آمد فراموش نکنید به آرشیو مطالب آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید و از دستور پخت انواع غذاها، دسرها و شیرینی‌های ایرانی و فرنگی لذت ببرید.

مواد لازم برای پاستا با میگو و اسفناج (برای ۳ نفر)

پاستا پنه یا فتوچینی: ۲۰۰ گرم
میگو: ۲۵۰ گرم
بیبی اسفناج: ۱۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۵۰۰ گرم
شیر: ۱٫۵ پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
کره: ۴۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
سیر له شده: ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه پاستا با میگو و اسفناج

۱.برای شروع قارچ‌ها را با کمی کره تفت دهید و سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

۲.کمی دیگر کره به همان تابه اضافه کنید و میگوها را با نمک، فلفل سیاه و نیمی از سیر له شده، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بپزند. سپس میگو‌ها را هم از تابه خارج کنید. دقت کنید که میگوها را نباید بیش از حد بپزید؛ پخت زیاد باعث سفت شدن میگو می‌شود.

۳.پس از خارج کردن میگوها از تابه، مابقی سیر را با مابقی کره در آن بریزید و کمی تفت دهید. بعد اسفناج را به آن‌ها اضافه کنید و به اندازه‌ای تفت دهید که اسفناج نیم‌پز شود.

۴.بعد از نیم‌پز شدن اسفناج‌ها، شیر را اضافه کنید.

۵.بعد از داغ شدن شیر، خامه را اضافه کنید. خامه را باید کمی قبل‌تر از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شود.

۶.بعد از حل شدن خامه در شیر، نوبت اضافه کردن پودر پنیر پارمزان است.

۷.زمانی که سس شما یکدست شد، میگو و قارچ سرخ شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا سس شروع به جوشیدن کند.

۸.وقتی سس کاملا آماده شد، پاستا را با نمک و کمی روغن در آب جوش بپزید و به سس میگو و اسفناج اضافه کنید. پاستا را به آرامی با سس گرم مخلوط و سپس سرو کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 120 views بار دسته بندی : سلامت و زیبایی تاريخ : 7 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها