آیبز چطور شامی بابلی درست کنیم؟ - آی بز

در این آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه شامی بابلی را به شما آموزش می‌دهیم. شامی بابلی جزو غذاهای شمالی اصیل و خوشمزه است.
برای پختن شامی بابلی از سبزی‌های کوهی معطری مانند زلنگ استفاده می‌کنند که عطر و طعم بسیار خوشی به این غذا می‌دهد. سبزی‌های معطر و مخصوص شمالی، طعم این شامی را با تمامی شامی‌ها و کباب‌های تابه‌ای دیگر متفاوت می‌کند.

مواد لازم شامی بابلی (برای ۸ نفر)

سبزی شامی بابلی: ۴۰۰ گرم (خام یا بخارپز)
گوشت گوساله بدون چربی: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
لپه: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عددپ
سیب زمینی: ۲ عدد
گردو خرد شده: نصف پیمانه
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه شامی بابلی

۱.برای شروع تکه‌های گوشت را با پیاز در روغن تفت دهید.

۲.بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، تمام ادویه‌ها به جز نمک را به آن اضافه کنید.

۳.۱٫۵ پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید که بپزد.

۴.در یک قابلمه‌ی دیگر لپه و سیب زمینی را با کمی آب بپزید.

۵.بعد از پختن گوشت، لپه و سیب زمینی‌، آن‌ها را در آبکش بریزید تا آب آن‌ها برود و کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن مواد، آن‌ها را چرخ کنید.

۶.بعد از چرخ کردن گوشت، سیب زمینی و لپه، سبزی را به همراه نمک و گردو اضافه و خوب مخلوط کنید. می‌توانید مواد را دوباره در چرخ گوشت بریزید تا بافت کاملا یکسانی پیدا کنند.

۷.یکی یکی تخم مرغ‌ها را به مایه اضافه کنید تا مایه‌ی شامی به حالت چسبندگی برسد. ما برای این مقدار مواد، ۴ تخم مرغ اضافه کردیم.

۸.شامی‌ها را شکل دهید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
خرید سرویس پخت‌وپز ۱۲ پارچه ام‌جی‌اس از دیجی‌کالا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 445 views بار دسته بندی : سلامت و زیبایی تاريخ : 6 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها