آیبز طرز تهیه پاستای تاکو - آی بز

پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی-مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. این غذای دلچسب با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می‌شود و همه‌ی خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را به شما آموزش دهیم.
این غذا یک غذای ایتالیایی، با حال و هوای مکزیک است که هم طرفداران غذای ایتالیایی را به وجد می‌آورد و هم عاشقان غذای مکزیکی را. وقتی قصد تهیه پاستا داریم، گزینه‌های زیادی جلوی ما قرارد دارد و انتخاب با ما است که به سراغ پاستاهای معروف همیشگی برویم، یا اینکه نگاهی به دستوالعمل‌های جدید بیاندازیم و پاستاهای متفاوت را امتحان کنیم.

پس اگر به دنبلا یک غذای راحت، سریع و خوشمزه هستید که رضایت همه اعضای خانواده را جلب کند، این پاستای تاکوی پنیری و خوشزه برای شما است. همچنین می‌توانید نگاهی به آرشیو آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا بزنید تا انواع دسرها و غذاهای مکزیکی، ایتالیایی، ترکی، عربی، ایرانی و غیره را یاد بگیرید و در خانه تهیه کنید.
مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پاستا: ۱۵۰ گرم
پوره‌ی گوجه‌فرنگی: یک و نیم پیمانه
فلفل دلمه‌‌ای: نصف یک عدد
پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل هالوپینو: ۱۰ عدد
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه تاکو شامل پاپریکا، آورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، ودر سیر و پودر پیاز: به میزان دلخواه

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه پاستای تاکو

برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز تفت بخورند.
سس کچاپ و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه‌فرنگی بپزد.
بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه‌ای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
قابلمه‌ی آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید.
بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.
سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می‌توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 265 views بار دسته بندی : سبک زندگی تاريخ : 6 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها