آیبز طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه - آی بز

امروز در دیجی‌کالا مگ قصد داریم طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی سالم و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. فیله استریپس مرغ یا همان چیکن استریپس یک فست‌فود لذیذ است که در رستوران به‌راحتی پیدا می‌شود اما چندان بهداشتی نیست. با دستور پخت ما می‌توانید فیله‌ی مرغ سوخاری محبوب خود را در خانه و بسیار سالم‌تر تهیه کنید و با دوستان و خانواده از آن لذت ببرید.
مرغ سوخاری همیشه یک انتخاب عالی است که کسی از آن پشیمان نمی‌شود. فیله استریپس هم یکی از انواع بسیار محبوب و خوشمزه‌ی مرغ سوخاری محسوب می‌شود. علاوه بر این، فیله‌ی مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و اگر خوب طبخ شود در کنار طعم خوب بافت بسیار نرم و لطیفی خواهد داشت.
غذاهایی مانند فیله استریپس یا ناگت مرغ جزو غذاهایی هستند که طرفداران آن‌ها شامل همه‌ی رده‌های سنی می‌شود. کسی نیست که به یک بشقاب فیله‌ی مرغ سوخاری و سیب‌زمینی سرخ کرده نه بگوید. پس حتی اگر در خانه بچه‌ای بهانه‌گیر دارید که مرغ نمی‌خورد، مطمئن باشید با این دستور پخت می‌توانید او را عاشق طعم مرغ کنید.
با ما همراه باشید تا فوت و فن درست کردن یک چیکن استریپس پولکی، پفکی و خوشمزه را یاد بگیرید. همچنین می‌توانید به آرشیو آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید و دستور پخت ناگت مرغ، پیتزا مکزیکی و ده‌ها غذای هیجان‌انگیز دیگر را هم مشاهده کنید.

مواد لازم (برای ۳ نفر)

فیله‌ی مرغ: ۴۰۰ گرم
آرد نول: یک و نیم پیمانه
نشاسته‌ی ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
لیمو ترش تازه: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر، پیاز، پاپریکا، آویشن و کاری: به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه فیله استریپس مرغ (چیکن استریپس)

۱.ابتدا باید برای مایه‌ی مرینیت باترمیلک تهیه کنید. برای تهیه کردن باترمیلک، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و سپس آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه و ۱۰ دقیقه صبر کنید. بعد از ۱۰ دقیقه باترمیلک شما مانند تصویر آماده می‌شود.

۲.بعد از حاضرشدن باترمیلک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر کاری، ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ، ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی و یک تخم مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس نمک مایه را اندازه کنید.

۳.بعد از آماده شدن مایه‌ی مرینیت، فیله‌های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و مواد به خورد آن‌ها برود.

۴.در این فاصله آرد سفید را با نشاسته‌ی ذرت، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر آویشن و پودر کاری مخلوط و نمک آن را اندازه کنید. می‌توانید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر هم به آرد اضافه کنید.

۵.بعد از ۲ ساعت فیله‌ها را از یخچال خارج کنید و یکی یکی به ترتیب در آرد، آب سرد و دوباره آرد بغلتانید تا اطراف آن‌ها پولک‌هایی ایجاد شود.

۶.مراحل بالا را می‌توانید تا دو مرتبه تکرار کنید تا مانند تصویر پولک‌های بیشتری اطراف فیله ایجاد شود.

۷.فیله‌ها را در روغن زیاد به صورت غوطه‌ور با حرارت متوسط سرخ کنید. زمان پخت مناسب برای هر تکه در این شرایط بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه است.
دقت کنید که دمای زیاد باعث سرخ شدن سریع لایه‌ی بیرونی و خام ماندن وسط فیله‌های مرغ می‌شود.
همچنین تابه یا قابلمه‌ی خود را نباید از فیله پر کنید تا فاصله‌ی مناسب بین آن‌ها وجود داشته باشد.

۸.فیله استریپس را به‌صورت پرسی یا ساندویچ کنار سبزیجات و سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان!

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 379 views بار دسته بندی : سبک زندگی تاريخ : 3 دسامبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها