آیبز طرز تهیه خورش کدو سبز (کدو مسما) بدون گوشت - آی بز

یکی از خورش‌های ساده و اصیل ایرانی، خورش کدو سبز (کدو مسما) است که همه‌ی ما طعم خوش آن را چشیده‌ایم. با ما در این قسمت از آموزش‌های آشپزی دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو سبز با گوجه فرنگی و سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
خورش کدو سبز را بسیاری با نام کدو مسما می‌شناسند. از دلایل محبوبیت این خورش، علاوه بر طعم آن، سادگی طبخ و تنوع آن است. خورش کدو با گوشت، بدون گوشت، با مرغ یا با گوشت چرخ شده هم تهیه می‌شود و حتی در برخی مناطق به آن لپه و لیمو عمانی هم اضافه می‌کنند که ترکیب بسیار خوشمزه‌ای می‌شود. خورش کدو بدون گوشت هم یکی از غذاهای محبوب گیاه‌خواران است.

خورش کدو سبز طعم نسبتا ترشی دارد و برای این ترشی معمولا از آب لیمو ترش، غوره، آب غوره، رب آلوچه یا لواشک استفاده می‌کنند که مکمل‌های خوبی برای طعم کدو در این خورش هستند.
در ادامه به شما طرز تهیه خورش کدو بدون گوشت را آموزش می‌دهیم که بسیار سریع آماده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. همچنین می‌توانید به آرشیو آموزش آشپزی تصویری ما در دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید تا دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را در آنجا مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر

کدو: یک و نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
رب آلوچه یا لواشک آلو: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
کره: ۲۵ گرم
آب لیمو ترش تازه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه خورش کدو سبز

۱.کدوها را پوست بگیرید و مانند تصویر از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا ضخامت کدوها کمتر شود و حین پخت از هم باز نشوند. اگر کدوها خیلی بزرگ بودند یک برش عرضی هم به آن‌ها بزنید تا کوتاه‌ و هم‌اندازه شوند. سپس دو طرف کدوها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲.بعد از کدوها، سیب زمینی‌ها را حلقه حلقه برش بزنید و در روغن سرخ کنید.

۳.بعد از خارج کردن سیب زمینی‌های سرخ شده، گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و با درب بسته اجازه دهید تا کمی سرخ شوند.

۴.روغن اضافه را از تابه خارج کنید و کره را به آن اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی، سیر و ادویه‌ها را در کره تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

۵.بعد از اینکه رب و سیر کمی تفت خوردند، ۳ پیمانه آب جوشیده به تابه اضافه کنید.

۶.اجازه دهید سس به جوش بیاید و سپس رب آلوچه یا برش‌های لواشک را به همراه آب لیمو ترش و زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و نمک آن را تنظیم کنید.

۷.در این مرحله کدو و سیب زمینی سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. دقت کنید که کدوها زود له می‌شوند و نیاز به پخت زیادی ندارند.

۸.در لحظه‌ی آخر گوجه‌ها را به خورش اضافه کنید و خورش را سرو کنید تا گوجه‌ها له نشوند.
نوش جان.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 277 views بار دسته بندی : سبک زندگی تاريخ : 20 ژانویه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها