آیبز طرز تهیه خورش بامیه با گوشت - آی بز

خورش‌های ایرانی تنوع زیادی دارند اما خیلی از افراد به پختن خورش‌های معروفی مثل قیمه و قورمه‌سبزی بسنده ‌می‌کنند و از غذاهای خوشمزه‌‌ی دیگری مثل خورش بامیه می‌گذرند. اگر پیش از این خورش بامیه درست کرده‌اید ولی طعم آن را نپسندیده‌اید احتمالا دستور پخت خوبی برای آن نداشته‌اید. پس با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و مجلسی را با تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.
خورشت بامیه اصالتا متعلق به استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و فارس است، اما به خیلی از نقاط دیگر ایران نیز رسیده و طرفداران خود را پیدا کرده است.این خورش را می‌توانید هم به صورت قیمه‌ی بامیه با لپه یا بادمجان و هم به تنهایی طبخ کنید که در هر دو حالت هم خوشمزه و جذاب است.
اگر دنبال بهترین دستورهای پخت برای غذاهای ایرانی هستید می‌توانند طرز تهیه خورش‌های اصیل ایرانی دیگر مثل قیمه بادمجان، قورمه سبزی، خورش کرفس و بسیاری غذاهای دیگر را هم در آرشیو آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ پیدا کنید.

مواد لازم (برای ۵ نفر)

بامیه: ۷۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی ریز: ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
تمرهندی صاف شده: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
سیر رنده شده: ۳ حبه
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، ادویه کاری و نمک: به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه خورشت بامیه

۱.پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

۲.زمانی که آب پیاز تبخیر و به اصطلاح سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد تمام ادویه‌ها به جز نمک را هم اضافه کنید و همچنان به تفت دادن ادامه دهید.

۳.بعد از ۱۰ دقیقه که گوشت و ادویه‌ها با هم تفت خوردند به آن‌ها آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به اندازه‌ای باشد که روی گوشت‌ها را بگیرد. سپس اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم‌ کاملا بپزد.

۴.در مدتی که گوشت در حال پختن است، بامیه‌های تازه یا بامیه‌هایی که از قبل در آب جوش و نمک ۵ دقیقه جوشانده و بعد فریز کرده بودید را در مقداری روغن سرخ کنید.

۵.بعد از اینکه گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید.

۶.بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، بامیه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
اگر آب خورش کم بود در این مرحله می‌توانید با احتیاط به آن آب جوش اضافه کنید.

۷.بعد از اینکه خورش به روغن افتاد، زعفران، تمرهندی و نمک را با احتیاط و به میزان کافی اضافه کنید و یک ربع دیگر به خورش زمان دهید تا مزه‌ها با یکدیگر ترکیب شوند.
علت احتیاط در اضافه کردن تمرهندی و نمک، شور بودن تمرهندی است.

۸.در صورت تمایل می‌توانید برای جذاب‌تر شدن ظاهر غذا در یک ربع آخر گوجه فرنگی گیلاسی هم به خورشت بامیه اضافه کنید.
 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 267 views بار دسته بندی : سبک زندگی تاريخ : 19 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها