آیبز تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند باید استفاده از دوربین ماکرو را متوقف کنند - آی بز

این روزها انواع و اقسام گوشی‌ها به‌خصوص نمونه‌های پرچم‌دار شباهت زیادی به یکدیگر پیدا کرده‌اند و برای شاخص ماندن تا حد زیادی به دوربین خود تکیه می‌کنند. به همین خاطر تقریبا تمام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند خواستار بهره‌گیری از دوربین‌های بهتر هستند. این رقابت برای بسیاری از گوشی‌ها به رقابت بر سر تعداد دوربین‌ها تبدیل شده که در راستای دستیابی به این هدف، دوربین ماکرو نقش مهمی را ایفا می‌کند.
به نظر می‌رسد چند سال قبل، تیم‌های بازاریابی موفق شده‌اند مدیرعامل شرکت‌ها را به افزایش تعداد دوربین‌ها راضی کنند. احتمالا این تیم‌ها به مدیران ارشد گفته‌اند که بیشتر کاربران فقط به تعداد دوربین نگاه می‌کنند و هر چقدر یک گوشی دوربین‌های بیشتری داشته باشد از نظر کاربران از لحاظ عکاسی حرف بیشتری برای گفتن دارد.
یک عکس ماکرو بی‌کیفیت ثبت شده توسط دوربین ماکرو
البته این فقط یک گمانه‌زنی است و نمی‌توانیم با قاطعیت به منشأ رقابت گسترده‌ی شرکت‌ها بر سر تعداد دوربین‌ها اشاره کنیم. دلیل اصلی این موضوع هر چه که باشد، خیلی زود دوربین ماکروی نفرت‌انگیز در بسیاری از گوشی‌ها پدیدار شده است. حدود ۱ سال قبل هیچ گوشی هوشمندی از دوربین ماکرو بهره نمی‌برد ولی حالا طوری در تمام گوشی‌ها دیده می‌شود که گویا عضو بسیار مهمی به حساب می‌آید.
می‌دانید چرا این همه سال خبری از دوربین‌های ماکرو نبوده است؟ زیرا هیچ دلیل منطقی برای تعبیه دوربین‌ ماکرو وجود ندارد. شما با بهره‌گیری از دوربین اصلی، اولترا واید یا حتی تله‌فوتو می‌توانید عکس‌های ماکرو مناسبی را ثبت کنید. در حقیقت کیفیت دوربین‌های ماکرو به جای اینکه بهتر شوند، بدتر شده است. گوشی وان‌پلاس Nord یک میان‌رده جذاب محسوب می‌شود که از دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد؛ دوربین‌های ۲ مگاپیکسلی هم از لحاظ جزئیات و کیفیت حرفی برای گفتن ندارند.

در بخش فوقانی می‌توانید دو تصویر ماکروی ثبت شده با دوربین گوشی‌های گلکسی A50 و ردمی نوت ۹ را مشاهده کنید که فاقد دوربین‌ ماکرو هستند. همان‌طور که می‌بینید، بدون نیاز به دوربین‌ ماکروی اختصاصی می‌توان نیازهای کاربران در این زمینه را برطرف کرد.
در هر صورت، در سال ۲۰۲۰ دوربین‌های ماکرو در بین گوشی‌های هوشمند به پدیده‌ای همه‌گیر تبدیل شده‌اند. آن‌ها عکس‌های بی‌کیفیت و معمولی ثبت می‌کنند ولی وجود آن‌ها به شرکت‌ها اجازه می‌دهد که در تبلیغات خود مثلا بگویند: «گوشی ما از ۶ دوربین بهره می‌برد». به همین خاطر هیچ‌وقت فریب تعداد دوربین‌های یک گوشی را نخورید و تنها به کیفیت عکس‌های ثبت شده توسط آن توجه کنید.

منبع: Phone Arena

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 106 views بار دسته بندی : علم و تکنولوژی تاريخ : 20 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها