آیبز طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با تزئین خامه - آی بز

اگر ذوق و سلیقه‌ی خوبی داشته باشید حتما ترجیح می‌دهید کیک تولد همسر، پسر و دختر، کودک نوپا یا هر کس دیگری که دوستش دارید را در خانه تهیه کنید. اما شاید تا به حال از ترس اینکه کیک خوبی نپزید این کار را امتحان نکرده باشید. اگر اینطور است، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کیک اسفنجی ساده با تزئین خامه را به شما آموزش دهیم که می‌توانید به‌راحتی آن را برای تولد یا هر مناسبت دیگری در خانه بپزید.
پختن کیک تولد یا کیک هر مراسم دیگری در خانه، مزایای زیادی دارد. مزیت اصلی آن این است که می‌توانید آن را دقیقا طبق سلیقه‌ی خودتان و با موادی که دوست دارید تهیه کنید. اگر کیک شکلاتی با تکه‌های آلبالو و تمشک دوست دارید یا حتی اگر سلیقه‌ی عجیبی دارید و از ترکیب مزه‌های خاص با هم لذت می‌برید، هیچ مانعی برای سر راه شما وجود ندارد.
مزیت دیگر کیک خانگی سالم‌تر بودن آن است. ممکن است برخی از شیرینی‌فروشی‌ها و قنادی‌ها از موادی برای افزایش ماندگاری کیک استفاده کنند که زیاد سالم نباشند. همینطور مقدار شکر و خامه‌ی کیک خانگی دست خودتان است؛ می‌توانید یک کیک رژیمی یا یک کیک سفارشی با خامه و شکلات چند برابر تهیه کنید.
اگر از این طرز تهیه کیک اسفنجی ساده راضی بودید به آرشیو مطالب آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید تا با طرز تهیه کردن انواع کیک‌ها و دسرهای خوشمزه‌ی‌ دیگر مثل کیک سه شیر، چیز کیک نیویورکی، تارت توت فرنگی و پودینگ موز هم آشنا شوید.

مواد لازم (برای ۶ نفر)

آرد نول (شیرینی‌پزی): ۱٫۵ پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: یک سوم پیمانه
روغن مایع: یک سوم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا
طرز تهیه کیک اسفنجی با تزئین خامه

۱.قبل از شروع حتما تخم مرغ‌ها را ۲ تا ۳ ساعت از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شوند. سپس آن‌ها را همراه شکر و وانیل با همزن برقی آنقدر بزنید که کرمی، پفکی، سفت و کشدار شوند.
نکته: این مرحله مهم‌ترین قسمت در تهیه کیک اسفنجی است.

۲.بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم زدید، شیر و روغن مایع را اضافه کنید و تنها در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.

۳.فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط و سپس روی مایه‌ی کیک الک کنید. در این مرحله باید از همزن دستی استفاده کنید. خیلی آرام و به صورت دورانی مایه‌ی کیک را هم بزنید تا جایی که آرد کاملا به خورد آن برود.

۴.یک قالب کیک با قطر ۲۰ و ارتفاع ۱۵ سانتی‌متر بردارید و فقط کف آن را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید. دقت کنید که دیواره‌ها به هیچ وجه نباید چرب شود.
مایه‌ی کیک اسفنجی را به آرامی در قالب بریزید. حتما ۳ سانتی‌متر از سر قالب را برای پف کردن کیک خالی بگذارید.
قالب را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد در فری که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید. به هیچ عنوان قبل از پخت کامل نباید در فر را باز کنید.

۵.بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کنید و نیم ساعت اجازه بدهید تا خنک شود. بعد دیواره‌های کیک را با چاقو از قالب جدا کنید و آن را روی توری برگردانید تا به مدت ۳ ساعت دیگر کاملا خنک شود.
خامه‌ی قنادی ۱ کیلوگرمی را از ۲ ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا شل شود. سپس با همزن برقی آن را هم بزنید تا فرم بگیرد، طوری که رد پره‌های همزن روی خامه بماند.

۶.کیک را از به سه برش دایره‌ای تقسیم کنید. کمی خامه کف ظرف یا تخته‌ی مورد نظر بمالید و یک لایه از کیک را روی آن قرار دهید تا مانند چسب عمل کند و کیک را سر جای خود نگه دارد.
با استفاده از قلمو روی همه‌ی قسمت‌های کیک را شیر بمالید و یک لایه خامه به آن اضافه کنید. حالا فیلینگ مورد نظر خودتان را روی خامه بریزید؛ ما از موز، انبه، شکلات و گردو استفاده کردیم. یک لایه خامه‌ی دیگر رو فیلینگ بکشید و سپس لایه‌ی بعدی کیک را قرار دهید. این مراحل را تا پایان ادامه دهید.

۷.در نهایت مابقی خامه را با کاردک روی کیک بکشید و آن را در یخچال قرار دهید. برای کار با خامه بهتر است محیط کار شما سرد باشد تا خامه آب نشود.

۸.می‌توانید روی کیک را با تاپینگ مورد علاقه‌ی خود تزئین یا مثل ما به صورت مینیمال و با چند بادکنک آن را زیباتر کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 361 views بار دسته بندی : سلامت و زیبایی تاريخ : 7 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها